0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Arnhem

Uw vloerspecialist in Elst

Bent u al tijden op zoek naar een andere vloer voor in uw keuken? Of kan de houten vloer in uw woonkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Dan zit u goed bij onze parketspecialisten. de door ons aangedragen professional is al vele jaren de vloerspecialist van Elst. Van het leggen van kurkvloeren tot het onderhouden van parketvloeren, onze specialisten doen het allemaal.

Kom langs in onze showroom

Als u een nieuwe vloer wilt aanschaffen is het van belang dat u hier goed over nadenkt. Het is een aankoop waar u vele jaren van wilt genieten. Daarom luisteren onze vloerspecialisten naar uw wensen en helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.

In onze showroom kunt u alle vloeren rustig onder het genot van een kopje koffie of thee bekijken. Heeft u op dat moment vragen? Geen probleem. Onze vloerspecialisten zijn ervaren en overleggen alle mogelijkheden met u.

Soorten vloeren

Iedereen heeft andere wensen. Van hout tot PVC, bij ons vindt u het allemaal. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende soorten vloeren:

  • houten vloeren
  • (lamel)parket
  • laminaat
  • PVC vloeren
  • kurkvloeren

Meer weten of een afspraak maken?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Of wilt u ons direct inschakelen voor het onderhoud van uw vloer? Neem dan contact met ons op. Voor afspraken zijn wij telefonisch te bereiken via 0800 255 3733. Wilt u liever meteen inzicht in de kosten? Vul dan het offerteformulier hiernaast in. Na ontvangst van uw gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Arnhem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606