085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Arnhem

Grenen vloer Arnhem

Een grenen houten vloer wordt vervaardigd uit de grove den. Wanneer mensen het over een grenen vloer hebben, gaat het meestal over de Franse vloer. Dit is een relatief goedkope houtsoort die in verschillende uitvoeringen te leveren is. Vaak wordt de massief grenen vloer geleverd als blanke grenen vloerdelen zodat u zelf nog de afwerking kunt kiezen. Wilt u alvast wat meer weten over de afwerkingsmogelijkheden? Dan kunt u hier meer lezen. Onze specialisten voorzien u daarnaast ook graag van advies. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Dit type vloer brengt verschillende voordelen met zich mee. Onderstaand kunt u lezen welke dit zijn:

  • Heeft een geluiddempende werking
  • Zijn geschikt voor vloerverwarming
  • Geeft een zachte uitstraling aan uw interieur
  • Zijn makkelijk in onderhoud/schoonmaak

Aandachtspunten

Waar u rekening mee moet houden wanneer u naar een grenen vloer gaat kijken is dat naaldhout geen harde houtsoort is zoals eiken, maar dat de vloerdelen relatief zacht zijn. Dit zorgt ervoor dat u het gebruik van de vloer op den duur in de vloer gaat zien. Denk hierbij aan krassen en deukjes. Wilt u graag een vloer hebben die met u mee leeft en die er gebruikt uit mag gaan zien? Dan is deze vloer perfect! Een met donkere olie behandelde vloer staat bijvoorbeeld ook perfect in een industrieel interieur.

Grenen vloer leggen

Overtuigd? Voor verdere advies kunt u ook altijd bij ons terecht. U kunt het overlaten aan de professionals van de door ons aangedragen professional. Dan weet u zeker dat uw vloer vakkundig en op exact de juiste manier geplaatst wordt. Op deze manier voorkomt u problemen en bent u verzekerd van een vloer die nog vele jaren mee kan! Tevens helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste kleurafwerking.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606