085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Arnhem

Vloer schuren Arnhem

Is uw vloer dof geworden? Zitten er veel krassen in? Laat dan uw vloer schuren. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Schakel ons in en wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Niet elke vloer kan geschuurd worden. De dikte van het hout of de toplaag moet hiervoor geschikt zijn. Wij komen daarom graag bij u langs om uw vloer te beoordelen. Kan uw vloer geschuurd worden? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Onze werkwijze bij vloer schuren en lakken

Wij vinden klanttevredenheid heel belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat we uw vloer zo snel mogelijk schuren. In de meeste gevallen lukt dit binnen één dag. We gebruiken hiervoor schuurmateriaal met verschillende korrels, om zo uw vloer optimaal te bewerken. Uw vloer schuren doen wij stofvrij. Het voordeel hiervan is dat boekenkasten en keukens niet afgeplakt hoeven worden. Dat scheelt tijd. Bovendien kan fijnstof gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Daarom gebruiken wij een systeem waarmee stof niet kan ontsnappen tijdens het schuren.

Vloer laten schuren door Holland Parket

Indien gewenst werken wij uw vloer af met een duurzame lak of olie. Laat uw vloer schuren en oliën voor een natuurlijk resultaat. De olie trekt in het hout, waardoor het gevoel van het hout behouden blijft. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan in Arnhem en in de omgeving van Arnhem contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606