026 - 200 62 23

Vloerenspecialist nodig in Arnhem?

Vloer schuren Arnhem

Is uw vloer dof geworden? Zitten er veel krassen in? Laat dan uw vloer schuren. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Schakel ons in en wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Niet elke vloer kan geschuurd worden. De dikte van het hout of de toplaag moet hiervoor geschikt zijn. Wij komen daarom graag bij u langs om uw vloer te beoordelen. Kan uw vloer geschuurd worden? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Onze werkwijze bij vloer schuren en lakken

Wij vinden klanttevredenheid heel belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat we uw vloer zo snel mogelijk schuren. In de meeste gevallen lukt dit binnen één dag. We gebruiken hiervoor schuurmateriaal met verschillende korrels, om zo uw vloer optimaal te bewerken. Uw vloer schuren doen wij stofvrij. Het voordeel hiervan is dat boekenkasten en keukens niet afgeplakt hoeven worden. Dat scheelt tijd. Bovendien kan fijnstof gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Daarom gebruiken wij een systeem waarmee stof niet kan ontsnappen tijdens het schuren.

Vloer laten schuren door Holland Parket

Indien gewenst werken wij uw vloer af met een duurzame lak of olie. Laat uw vloer schuren en oliën voor een natuurlijk resultaat. De olie trekt in het hout, waardoor het gevoel van het hout behouden blijft. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan in Arnhem en in de omgeving van Arnhem contact met ons op.

 
 

Ons werkgebied

Arnhem, Huissen, Oosterhout, Beuningen, Heteren en Elst.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 23.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houten vloeren en parket
• Laminaat
• Advies
• Vloer schuren
• Vloer oliën
• Traprenovatie

Werkgebied

Arnhem, Huissen, Oosterhout, Beuningen, Heteren en Elst.

Hoofdvestiging