0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Arnhem

Vloer schuren Arnhem

Is uw vloer dof geworden? Zitten er veel krassen in? Laat dan uw vloer schuren. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Schakel ons in en wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Niet elke vloer kan geschuurd worden. De dikte van het hout of de toplaag moet hiervoor geschikt zijn. Wij komen daarom graag bij u langs om uw vloer te beoordelen. Kan uw vloer geschuurd worden? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Onze werkwijze bij vloer schuren en lakken

Wij vinden klanttevredenheid heel belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat we uw vloer zo snel mogelijk schuren. In de meeste gevallen lukt dit binnen één dag. We gebruiken hiervoor schuurmateriaal met verschillende korrels, om zo uw vloer optimaal te bewerken. Uw vloer schuren doen wij stofvrij. Het voordeel hiervan is dat boekenkasten en keukens niet afgeplakt hoeven worden. Dat scheelt tijd. Bovendien kan fijnstof gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Daarom gebruiken wij een systeem waarmee stof niet kan ontsnappen tijdens het schuren.

Vloer laten schuren door Holland Parket

Indien gewenst werken wij uw vloer af met een duurzame lak of olie. Laat uw vloer schuren en oliën voor een natuurlijk resultaat. De olie trekt in het hout, waardoor het gevoel van het hout behouden blijft. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan in Arnhem en in de omgeving van Arnhem contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Arnhem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606