0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Arnhem

Parket onderhoud Arnhem

Het is belangrijk om uw parket goed te onderhouden, zodat die niet zijn uitstraling verliest. Bij een parketvloer onderhouden is de dagelijkse reiniging erg belangrijk. Zandkorrels en ander losliggend vuil gaat namelijk in het hout zitten, de laklaag beschadigen of de geoliede vloer bevuilen. Een goede droogloopmat kan een hoop onderhoud voorkomen. Hoe minder zand op de vloer terecht komt, hoe minder onderhoud de parketvloer nodig heeft. Veeg of stofzuig de vloer regelmatig, zo beperk je dat het zand in de vloer gelopen zal worden. Ook moet je zo nu en dan het parket dweilen. Het is belangrijk dat je de vloer niet te nat dweilt. Plasvorming kan de vloer namelijk beschadigen. Dweil de vloer het liefst met water en een dopje natuurzeep. De natuurzeep zorgt namelijk voor een lichte laag bescherming op de vloer. Het beste is om een keer in de twee weken de parketvloer te dweilen. Nadat de vloer gelegd is, wordt die vaak ook geolied. Om deze olielaag te onderhouden is het belangrijk de vloer een keer per jaar te behandelen met onderhoudsolie. Ziet u dat de vloer al eerder een beurt nodig heeft, of heb je huisdieren of kleine kinderen? Dan raden wij aan om de vloer twee keer per jaar te behandelen met onderhoudsolie. Het is goed om hem dan eerst te reinigen met een intensiefreiniger/ontvetter. Zo kan de onderhoudsolie beter intrekken. Hoe beter de vloer verzadigd is met olie, hoe beter deze bestand is tegen vlekken. Indien uw vloer afgewerkt is met lak, kunt u deze regelmatig reinigen met speciale reiniger die geen vette laag achterlaat. Daarnaast onderhoudt u de parketvloer vier keer per jaar met polish. Die laat een beschermende laag achter en vult kleine krasjes op in het parket. Verder geldt voor alle parketvloeren:

  • Viltjes onder de meubels
  • Bloempotten op onder schotels
  • Juiste wieltjes voor de meubels
  • Goede klimaatbeheersing

Parket onderhoud Arnhem door de vloerspecialist

Een goed onderhouden parketvloer kan levenslang meegaan. Geïmpregneerde of gelakte houten vloeren zijn goed bestand tegen slijtage. Met een goede beschermlaag is de houten vloer ook makkelijk te onderhouden. Parket onderhoud hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. De vloerspecialisten van de door ons aangedragen professional informeren u graag over hoe u uw parketvloer het beste kunt onderhouden. Overweegt u een houten vloer aan te schaffen, maar twijfelt u over het type hout of het type parket? Of wilt u meer weten over het lakken en oliën van een houten vloer? In Arnhem en omstreken kunt u hiervoor terecht bij onze vloerspecialisten. Ook kunt u in Ede onze showroom bezoeken. Hier kunt u veel informatie krijgen over verschillende type vloeren en ook wat voor onderhoud de vloer nodig heeft.

Parket onderhoud Arnhem service

Een houten vloer wordt soms onnodig vervangen. Een parketvloer heeft namelijk een lange levensduur en is vaak nog wel te herstellen. De vloerspecialisten van de door ons aangedragen professional komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw parketvloer.

Wij zullen u altijd een eerlijk advies geven over de mogelijkheden en het gewenste onderhoud voor u uitvoeren. Of het nu gaat om onderhoud van lamelparket of onderhoud van fineerparket, nadat wij ons werk hebben gedaan zal uw vloer er weer als nieuw uitzien. Wat kunnen wij doen bij parketvloer onderhoud:

  • oppervlakkig en diep reinigen;
  • voeden en beschermen met een onderhoudsolie of onderhoudswas;
  • afwerken met een beschermlaag.

Elk soort parket heeft een speciale behandeling nodig. de door ons aangedragen professional beschikt over al het benodigde materiaal om elke  parketvloer uitvoerig te onderhouden. Woont u in Arnhem of omgeving en heeft uw parket onderhoud nodig? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via 0800 255 3733 of via het contactformulier op de website.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Arnhem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606