026 - 200 62 23

Vloerenspecialist nodig in Arnhem?

Houten vloeren Arnhem

Het leggen van een houten vloer vraagt om vakmanschap. Hout is een natuurproduct en dus onderhevig aan veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Wij hebben vele jaren ervaring in het leggen van houten vloeren. We hebben dan ook alle kennis en materieel in huis om uw plankenvloer op de beste manier te installeren. Houten vloeren zijn in Nederland al jarenlang erg populair en dat is niet voor niets. Houten vloeren hebben een zeer duurzaam karakter en kunnen daarom jarenlang mee. De reden van deze duurzaamheid is het feit dat houten vloeren meerdere keren geschuurd en gelakt kunnen worden vergeleken met iedere andere soort vloer. Krassen, deuken en scheuren die in de loop der tijd zijn ontstaan kunnen gemakkelijk door onze vakmannen verwijderd worden. De vloer wordt dan vakkundig opgeschuurd waardoor deze er weer als nieuw bij ligt. Ook het zelf zorgvuldig en periodiek uitvoeren van onderhoud aan uw vloer zal de levensduur van uw vloer zeker verlengen. Al met al zal een mooie houten vloer voor vele jaren een vloer zijn waar u erg lang plezier van zal beleven!

Mogelijkheden houten vloeren

Het mooie van een houten vloer is het feit dat deze niet alleen in alle stijlen en kleuren te verkrijgen is, maar ook op vele manieren voor u gelegd kan worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit het onderstaande patroon.

houten vloer

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden wat betreft patronen. Ieder patroon heeft een andere invloed op de sfeer die u wilt creëren. In onze showroom laten we u graag praktijkvoorbeelden zien van de legpatronen en kunt u samen met onze experts de beste keuze maken.

Gegarandeerde kwaliteit houten vloeren

Natuurlijk gaan we er altijd van uit dat er niks misgaat bij de plaatsing van uw houten planken vloer. Maar mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan bent u als consument goed beschermd. U krijgt goede garantie op de werkzaamheden en bent in het geval van problemen beschermd door garantie en goede Algemene Voorwaarden. Of u nu kiest voor een massief houten vloer of een parketvloer, het kan allemaal bij Roos Parket Renovatie. Interesse? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook staan wij u graag telefonisch te woord. Neem dan contact op via 026 - 200 62 23.

 
 

Ons werkgebied

Arnhem, Huissen, Oosterhout, Beuningen, Heteren en Elst.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 23.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houten vloeren en parket
• Laminaat
• Advies
• Vloer schuren
• Vloer oliën
• Traprenovatie

Werkgebied

Arnhem, Huissen, Oosterhout, Beuningen, Heteren en Elst.

Hoofdvestiging