085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Arnhem

Houten vloeren Arnhem

Het leggen van een houten vloer vraagt om vakmanschap. Hout is een natuurproduct en dus onderhevig aan veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Wij hebben vele jaren ervaring in het leggen van houten vloeren. We hebben dan ook alle kennis en materieel in huis om uw plankenvloer op de beste manier te installeren. Houten vloeren zijn in Nederland al jarenlang erg populair en dat is niet voor niets. Houten vloeren hebben een zeer duurzaam karakter en kunnen daarom jarenlang mee. De reden van deze duurzaamheid is het feit dat houten vloeren meerdere keren geschuurd en gelakt kunnen worden vergeleken met iedere andere soort vloer. Krassen, deuken en scheuren die in de loop der tijd zijn ontstaan kunnen gemakkelijk door onze vakmannen verwijderd worden. De vloer wordt dan vakkundig opgeschuurd waardoor deze er weer als nieuw bij ligt. Ook het zelf zorgvuldig en periodiek uitvoeren van onderhoud aan uw vloer zal de levensduur van uw vloer zeker verlengen. Al met al zal een mooie houten vloer voor vele jaren een vloer zijn waar u erg lang plezier van zal beleven!

Mogelijkheden houten vloeren

Het mooie van een houten vloer is het feit dat deze niet alleen in alle stijlen en kleuren te verkrijgen is, maar ook op vele manieren voor u gelegd kan worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit het onderstaande patroon.

houten vloer

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden wat betreft patronen. Ieder patroon heeft een andere invloed op de sfeer die u wilt creëren. In onze showroom laten we u graag praktijkvoorbeelden zien van de legpatronen en kunt u samen met onze experts de beste keuze maken.

Gegarandeerde kwaliteit houten vloeren

Natuurlijk gaan we er altijd van uit dat er niks misgaat bij de plaatsing van uw houten planken vloer. Maar mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan bent u als consument goed beschermd. U krijgt goede garantie op de werkzaamheden en bent in het geval van problemen beschermd door garantie en goede Algemene Voorwaarden. Of u nu kiest voor een massief houten vloer of een parketvloer, het kan allemaal bij de door ons aangedragen professional. Interesse? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook staan wij u graag telefonisch te woord. Neem dan contact op via 085 - 106 1600.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606