0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Arnhem

Houten vloeren Arnhem

Het leggen van een houten vloer vraagt om vakmanschap. Hout is een natuurproduct en dus onderhevig aan veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Wij hebben vele jaren ervaring in het leggen van houten vloeren. We hebben dan ook alle kennis en materieel in huis om uw plankenvloer op de beste manier te installeren. Houten vloeren zijn in Nederland al jarenlang erg populair en dat is niet voor niets. Houten vloeren hebben een zeer duurzaam karakter en kunnen daarom jarenlang mee. De reden van deze duurzaamheid is het feit dat houten vloeren meerdere keren geschuurd en gelakt kunnen worden vergeleken met iedere andere soort vloer. Krassen, deuken en scheuren die in de loop der tijd zijn ontstaan kunnen gemakkelijk door onze vakmannen verwijderd worden. De vloer wordt dan vakkundig opgeschuurd waardoor deze er weer als nieuw bij ligt. Ook het zelf zorgvuldig en periodiek uitvoeren van onderhoud aan uw vloer zal de levensduur van uw vloer zeker verlengen. Al met al zal een mooie houten vloer voor vele jaren een vloer zijn waar u erg lang plezier van zal beleven!

Mogelijkheden houten vloeren

Het mooie van een houten vloer is het feit dat deze niet alleen in alle stijlen en kleuren te verkrijgen is, maar ook op vele manieren voor u gelegd kan worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit het onderstaande patroon.

houten vloer

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden wat betreft patronen. Ieder patroon heeft een andere invloed op de sfeer die u wilt creëren. In onze showroom laten we u graag praktijkvoorbeelden zien van de legpatronen en kunt u samen met onze experts de beste keuze maken.

Gegarandeerde kwaliteit houten vloeren

Natuurlijk gaan we er altijd van uit dat er niks misgaat bij de plaatsing van uw houten planken vloer. Maar mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan bent u als consument goed beschermd. U krijgt goede garantie op de werkzaamheden en bent in het geval van problemen beschermd door garantie en goede Algemene Voorwaarden. Of u nu kiest voor een massief houten vloer of een parketvloer, het kan allemaal bij de door ons aangedragen professional. Interesse? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook staan wij u graag telefonisch te woord. Neem dan contact op via 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Arnhem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606