085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Arnhem

Laat ons uw vloer leggen

de door ons aangedragen professional heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van vloeren en kunnen de meest uiteenlopende materialen voor u plaatsen. Wilt u graag een karakteristieke houten vloer laten leggen? Bent u op zoek naar een moderne laminaatvloer of bent u benieuwd naar de voordelen van kurk of PVC? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We geven helder advies en plaatsen uw vloer snel en vakkundig.

Alle materialen vloer leggen

In onze showroom vindt u een groot aanbod aan vloeren en materialen. Voor al deze vloeren geldt dat u er het langste plezier van heeft wanneer deze op vakkundige wijze worden geïnstalleerd. Wij verzorgen de plaatsing van elk van deze vloeren en geven u handig onderhoudsadvies voor een lange levensduur.

Hulp bij houten vloer vervangen

Onze vakmannen zijn expert op het gebied van houten vloeren vervangen. Voorafgaand aan de installatie van uw nieuwe houten- of parketvloer voeren we altijd een vloercontrole en vochtmeting uit. Dit is erg belangrijk voor blijvende kwaliteit. Zeker in het geval van nieuwbouw is het checken van de vochtgraad extra belangrijk.

Nieuwe vloer laten leggen? Bij ons bent u verzekerd van jarenlang woonplezier. Bel 085 - 106 1600 en overleg de mogelijkheden met onze vloerexperts.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Arnhem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606