085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Arnhem

Laat ons uw vloer leggen

de door ons aangedragen professional heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van vloeren en kunnen de meest uiteenlopende materialen voor u plaatsen. Wilt u graag een karakteristieke houten vloer laten leggen? Bent u op zoek naar een moderne laminaatvloer of bent u benieuwd naar de voordelen van kurk of PVC? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We geven helder advies en plaatsen uw vloer snel en vakkundig.

Alle materialen vloer leggen

In onze showroom vindt u een groot aanbod aan vloeren en materialen. Voor al deze vloeren geldt dat u er het langste plezier van heeft wanneer deze op vakkundige wijze worden geïnstalleerd. Wij verzorgen de plaatsing van elk van deze vloeren en geven u handig onderhoudsadvies voor een lange levensduur.

Hulp bij houten vloer vervangen

Onze vakmannen zijn expert op het gebied van houten vloeren vervangen. Voorafgaand aan de installatie van uw nieuwe houten- of parketvloer voeren we altijd een vloercontrole en vochtmeting uit. Dit is erg belangrijk voor blijvende kwaliteit. Zeker in het geval van nieuwbouw is het checken van de vochtgraad extra belangrijk.

Nieuwe vloer laten leggen? Bij ons bent u verzekerd van jarenlang woonplezier. Bel 085 - 106 1600 en overleg de mogelijkheden met onze vloerexperts.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606