026 - 200 62 23

Vloerenspecialist nodig in Arnhem?

Parketvloer Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar een parketvloer, dan kunt u kiezen tussen een massief en lamelparket. Massief parket is een vloerdeel uit één stuk hout. Lamelparket bestaat uit drie lagen: een top-, midden- en onderlaag. Beide vloeren zijn gemaakt van 100% natuurlijk hout. Voor beide typen vloeren is wat te zeggen. Hieronder zullen wij de verschillende voordelen voor u uiteenzetten.

Massief parket

Massief parket kan zwevend of gelijmd gelegd worden. Net als andere houten vloersoorten heeft massief parket een lange levensduur. Dit komt doordat het een dikke plank is die, indien gewenst, meermaals geschuurd kan worden. Beschadigingen kunnen dan ook altijd hersteld worden. Massieve parket vloeren zijn dus geschikt voor intensief gebruik, zowel particulier als commercieel. Ook is het in veel variaties verkrijgbaar.

Lamelparket

Lamelparket is een parketsoort die u, wanneer u dit zou willen, zelf kunt leggen. Het is zelfs zo bewerkt dat het ook voor vloerverwarming geschikt is; de werking van deze vloer is namelijk minimaal. Ook lamelparket heeft een lange levensduur en is zowel zwevend als verlijmd te leggen.

Parketvloer onderhouden

Beide vloeren hebben naast bovenstaande verschillen ook een grote overeenkomst. Beide moeten namelijk onderhouden worden. Met juist onderhoud zult u de levensduur van uw vloer namelijk aanzienlijk verlengen. Iedere parketvloer dient zo nu en dan te worden gedweild. Hierbij is het zeer belangrijk om niet teveel water te gebruiken. Plasvorming maak absoluut niet ontstaan. Voor een beter effect is het wenselijk om een dopje natuurzeep toe te voegen aan het dweilwater. De natuurzeep zorgt voor bescherming van de vloer tegen het water en na het opdrogen van het water blijft de zeep achter om de vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Over het algemeen wordt geadviseerd om uw vloer 2 keer in de maand te dweilen met natuurzeep. Naast vuil en water is zand een grote boosdoener voor uw mooie parket. Zand schuurt in de beschermende zeeplaag en bekrast vervolgens de houten toplaag. Om dit tegen te gaan is het van belang om dagelijks de stofzuiger er bij te pakken. Ook het gebruik van een deurmat kan een hoop onderhoud voorkomen. Hoe minder zand er op de vloer terecht komt, hoe minder onderhoud de vloer nodig heeft. Mocht u vragen hebben over het onderhoud of wilt u het door een professional laten uit voeren? Wij staan voor u klaar!

Of u nu een massief of lamelparket door onze parketspecialist wilt laten leggen, wij staan voor u klaar. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 026 - 200 62 23 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier.

 
 

Ons werkgebied

Arnhem, Huissen, Oosterhout, Beuningen, Heteren en Elst.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 23.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houten vloeren en parket
• Laminaat
• Advies
• Vloer schuren
• Vloer oliën
• Traprenovatie

Werkgebied

Arnhem, Huissen, Oosterhout, Beuningen, Heteren en Elst.

Hoofdvestiging