0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Arnhem

Parketvloer Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar een parketvloer, dan kunt u kiezen tussen een massief en lamelparket. Massief parket is een vloerdeel uit één stuk hout. Lamelparket bestaat uit drie lagen: een top-, midden- en onderlaag. Beide vloeren zijn gemaakt van 100% natuurlijk hout. Voor beide typen vloeren is wat te zeggen. Hieronder zullen wij de verschillende voordelen voor u uiteenzetten.

Massief parket

Massief parket kan zwevend of gelijmd gelegd worden. Net als andere houten vloersoorten heeft massief parket een lange levensduur. Dit komt doordat het een dikke plank is die, indien gewenst, meermaals geschuurd kan worden. Beschadigingen kunnen dan ook altijd hersteld worden. Massieve parket vloeren zijn dus geschikt voor intensief gebruik, zowel particulier als commercieel. Ook is het in veel variaties verkrijgbaar.

Lamelparket

Lamelparket is een parketsoort die u, wanneer u dit zou willen, zelf kunt leggen. Het is zelfs zo bewerkt dat het ook voor vloerverwarming geschikt is; de werking van deze vloer is namelijk minimaal. Ook lamelparket heeft een lange levensduur en is zowel zwevend als verlijmd te leggen.

Parketvloer onderhouden

Beide vloeren hebben naast bovenstaande verschillen ook een grote overeenkomst. Beide moeten namelijk onderhouden worden. Met juist onderhoud zult u de levensduur van uw vloer namelijk aanzienlijk verlengen. Iedere parketvloer dient zo nu en dan te worden gedweild. Hierbij is het zeer belangrijk om niet teveel water te gebruiken. Plasvorming maak absoluut niet ontstaan. Voor een beter effect is het wenselijk om een dopje natuurzeep toe te voegen aan het dweilwater. De natuurzeep zorgt voor bescherming van de vloer tegen het water en na het opdrogen van het water blijft de zeep achter om de vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Over het algemeen wordt geadviseerd om uw vloer 2 keer in de maand te dweilen met natuurzeep. Naast vuil en water is zand een grote boosdoener voor uw mooie parket. Zand schuurt in de beschermende zeeplaag en bekrast vervolgens de houten toplaag. Om dit tegen te gaan is het van belang om dagelijks de stofzuiger er bij te pakken. Ook het gebruik van een deurmat kan een hoop onderhoud voorkomen. Hoe minder zand er op de vloer terecht komt, hoe minder onderhoud de vloer nodig heeft. Mocht u vragen hebben over het onderhoud of wilt u het door een professional laten uit voeren? Wij staan voor u klaar!

Of u nu een massief of lamelparket door onze parketspecialist wilt laten leggen, wij staan voor u klaar. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 0800 255 3733 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Arnhem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606