085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Arnhem

Traprenovatie Arnhem

Wilt u uw trap vernieuwen? De oude houten planken kunnen makkelijk hersteld worden door traprenovatie. Door traprenovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit. Een open trap renoveren of een gesloten trap herstellen? Onze vloerenspecialisten zien elke klus als een creatieve uitdaging. Wij gaan voor kwaliteit én werken met scherpe tarieven. Een trap is vaak het middelpunt van een woning. Wilt u zelf uw oude trap opknappen? Dan investeert u in de sfeer en uitstraling van uw woning. Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Bij traprenovatie zorgen wij ervoor dat uw nieuwe trap zo snel mogelijk af is. Vaak lukt dit al binnen twee dagen. Zo heeft u zo kort mogelijk overlast. Verder werken wij met houten overzettrede, die over uw huidige trap geplaatst worden. Zo krijgt uw trap een luxe en nieuwe uitstraling, zonder dat we hiervoor hak- en breekwerk moeten gebruiken.

Traprenovatie laminaat

Uw trap bekleden met laminaat is een duurzame oplossing om de trap een nieuwe look te geven. Het geeft een uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van echt hout. Net als laminaat vloeren zijn ook de overzettreden in vele verschillende varianten en kleuren te verkrijgen. De nieuwe traptreden worden gelijmd op de schoongemaakte treden gelijmd. Daarnaast is er een ruime keuze aan hoekprofielen om de trap mooi af te werken.

Traprenovatie hulp van een specialist in Arnhem

Wilt u in Arnhem of omgeving een houten trap renoveren? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. Onze mensen hebben veel ervaring met trapmaterialen. Hierdoor kunnen we u optimaal adviseren over de voor- en nadelen van elke keuze. Wij verwelkomen u in onze showroom.

U kunt ons ook bellen om een afspraak te maken. Liever online contact leggen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u in Arnhem graag!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Arnhem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606