026 - 200 62 23

Vloerenspecialist nodig in Arnhem?

Traprenovatie Arnhem

Wilt u uw trap vernieuwen? De oude houten planken kunnen makkelijk hersteld worden door traprenovatie. Door traprenovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit. Een open trap renoveren of een gesloten trap herstellen? Onze vloerenspecialisten zien elke klus als een creatieve uitdaging. Wij gaan voor kwaliteit én werken met scherpe tarieven. Een trap is vaak het middelpunt van een woning. Wilt u zelf uw oude trap opknappen? Dan investeert u in de sfeer en uitstraling van uw woning. Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via 026 - 200 62 23 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Bij traprenovatie zorgen wij ervoor dat uw nieuwe trap zo snel mogelijk af is. Vaak lukt dit al binnen twee dagen. Zo heeft u zo kort mogelijk overlast. Verder werken wij met houten overzettrede, die over uw huidige trap geplaatst worden. Zo krijgt uw trap een luxe en nieuwe uitstraling, zonder dat we hiervoor hak- en breekwerk moeten gebruiken.

Traprenovatie laminaat

Uw trap bekleden met laminaat is een duurzame oplossing om de trap een nieuwe look te geven. Het geeft een uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van echt hout. Net als laminaat vloeren zijn ook de overzettreden in vele verschillende varianten en kleuren te verkrijgen. De nieuwe traptreden worden gelijmd op de schoongemaakte treden gelijmd. Daarnaast is er een ruime keuze aan hoekprofielen om de trap mooi af te werken.

Traprenovatie hulp van een specialist in Arnhem

Wilt u in Arnhem of omgeving een houten trap renoveren? Neem dan contact op met Roos Parket Renovatie. Onze mensen hebben veel ervaring met trapmaterialen. Hierdoor kunnen we u optimaal adviseren over de voor- en nadelen van elke keuze. Wij verwelkomen u in onze showroom.

U kunt ons ook bellen om een afspraak te maken. Liever online contact leggen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u in Arnhem graag!

 
 

Ons werkgebied

Arnhem, Huissen, Oosterhout, Beuningen, Heteren en Elst.

Waarom onze vloerenspecialisten?

  • Ervaren vakmannen
  • Scherpe prijzen
  • Veel keuze

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 200 62 23.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Houten vloeren en parket
• Laminaat
• Advies
• Vloer schuren
• Vloer oliën
• Traprenovatie

Werkgebied

Arnhem, Huissen, Oosterhout, Beuningen, Heteren en Elst.

Hoofdvestiging