0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Arnhem

Vloerrenovatie in Arnhem

Of u nu een goedkope plankenvloer heeft liggen of de duurste soort hardhout, iedere vloer is onderhevig aan slijtage. Zelfs als u heel voorzichtig bent, voldoende schoonmaakt en onderhoud pleegt zal de vloer op den duur achteruit gaan. Door dagelijks gebruik en vuil zal ieder materiaal slijten. Ook kunnen er onverhoopt beschadigingen aan de vloer ontstaan. Bijvoorbeeld door het verschuiven van meubels of door val- en stootschade.

Slijtage uit zich vaak in de vorm van verkleuring, krassen en zichtbare looppaden op de vloer. Vooral houten vloeren zullen na verloop van tijd sterk veranderen. In vrijwel alle gevallen is het vervangen van de vloer echter niet nodig, maar volstaat vloerrenovatie. Een renovatievloer is bovendien een efficiëntere en goedkopere oplossing. Wij kunnen in Arnhem en omgeving zelfs uw zwaar beschadigde vloer opknappen.

Versleten vloer herstellen

Met behulp van grondige vloerrenovatie kunnen wij uw versleten vloer in zijn originele staat herstellen. In het geval van een houten vloer wordt een schuurmachine gebruikt om de versleten bovenlaag laag glad te schuren. Beschadigingen en vale plekken verdwijnen hierdoor. Na een laag olie of lak wordt de oorspronkelijk kleur teruggehaald. Uw vloer oogt weer als nieuw zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt.

Deze vorm van vloerrenovatie biedt een uitgelezen kans om uw vloer te vernieuwen. Wij kunnen deze namelijk ook met een andere kleurtint of afwerking opleveren. Nadat alle beschadigingen en slijtplekken zijn weggewerkt heeft u de keuze om de houten vloer een andere uitstraling te geven. Onze vloerspecialist vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van vloerafwerking.

Kapotte vloer renoveren

Door middel van opschuren kunnen kleine beschadigingen probleemloos worden weggewerkt. In het geval van grotere schade of houtrot kan vloerrenovatie nog steeds uitkomst bieden. Wij werken de schade weg of vervangen het kapotte stuk vloer. Door de oude vloer en het nieuwe stuk vloer op dezelfde manier af te werken ontstaat ten slotte een aansluitend geheel. Dankzij vloerrenovatie hoeft u niet de complete vloer te vervangen en bespaart u talloze vierkante meters aan nieuw materiaal.

Deze manier van vloer renoveren kan ook toegepast worden wanneer u uw huidige vloer wilt uitbreiden. Bij een verbouwing kan het bijvoorbeeld voorkomen dat een ruimte groter wordt en er aansluitend een nieuw stuk vloer moet worden gelegd. Door aanhelen ontstaat voor het oog één geheel: het nieuwe en oude stuk vloer worden geschuurd en op dezelfde manier afgewerkt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die vloerrenovatie biedt? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van vakkundig advies, afgestemd op uw wensen in Arnhem. Vul het contactformulier in of bel 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Arnhem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606