085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Arnhem

Kunststof vloeren leggen

Kunststof vloeren is een verzamelnaam. In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende mogelijkheden. Van PVC vloeren tot laminaat en alles daaromheen: wij leveren en leggen het. Onze allround vloerspecialisten zijn bekend met alle materialen en realiseren zo de kunststof vloer van uw dromen.

PVC vloer

Een PVC vloer is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer. Toch profiteert u wel van een aantal slimme voordelen, wanneer u kiest voor PVC:

  • een warm en comfortabel gevoel;
  • geluidsdempend effect;
  • zeer duurzaam;
  • eenvoudig te onderhouden;
  • geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

We kunnen uw PVC vloer zwevend of gelijmd leggen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende legpatronen en is er dus altijd een vloer die past bij uw interieur en smaak.

Laminaat

Ook laminaat heeft de uitstraling van een houten vloer. Laminaat bestaat niet helemaal uit kunststof, maar uit verschillende op elkaar gelijmde lagen en een geprinte fotolaag. Deze bovenste is te verkrijgen in alle soorten en dus is er altijd een plank die aansluit bij wat u zoekt. Kiest u voor laminaat, dan kiest u voor:

  • een enorme keur aan soorten en kleuren;
  • slijtvast materiaal;
  • onderhoudsvrije vloer;
  • lage legkosten;
  • krasvast materiaal.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606