0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Arnhem

Kunststof vloeren leggen

Kunststof vloeren is een verzamelnaam. In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende mogelijkheden. Van PVC vloeren tot laminaat en alles daaromheen: wij leveren en leggen het. Onze allround vloerspecialisten zijn bekend met alle materialen en realiseren zo de kunststof vloer van uw dromen.

PVC vloer

Een PVC vloer is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een houten vloer. Toch profiteert u wel van een aantal slimme voordelen, wanneer u kiest voor PVC:

  • een warm en comfortabel gevoel;
  • geluidsdempend effect;
  • zeer duurzaam;
  • eenvoudig te onderhouden;
  • geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

We kunnen uw PVC vloer zwevend of gelijmd leggen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende legpatronen en is er dus altijd een vloer die past bij uw interieur en smaak.

Laminaat

Ook laminaat heeft de uitstraling van een houten vloer. Laminaat bestaat niet helemaal uit kunststof, maar uit verschillende op elkaar gelijmde lagen en een geprinte fotolaag. Deze bovenste is te verkrijgen in alle soorten en dus is er altijd een plank die aansluit bij wat u zoekt. Kiest u voor laminaat, dan kiest u voor:

  • een enorme keur aan soorten en kleuren;
  • slijtvast materiaal;
  • onderhoudsvrije vloer;
  • lage legkosten;
  • krasvast materiaal.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Arnhem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606