0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Arnhem

Vakkundig vloer onderhoud Arnhem

Wij zijn niet alleen specialist in het plaatsen en verkopen van vloeren. U kunt ook bij ons terecht voor vakkundig vloeronderhoud. En dat is belangrijk, want om lang van uw vloer te kunnen genieten is het essentieel om deze goed te onderhouden.

Heeft uw houten vloer aan glans verloren? Of zijn er lelijke slijtageplekken zichtbaar op uw parketvloer? Dan zijn we u graag van dienst.

Vloer onderhoud en vloerrenovatie op maat

Een onderhoudsplan voor een versleten vloer ziet er heel anders uit dan een plan voor een vloer met een (kleine) beschadiging. Vloeronderhoud is bij ons daarom geen standaardproduct, maar een plan op maat. We komen bij u langs om de status van uw vloer te inspecteren en maken samen met u een passend schema.

Is de status van uw vloer erbarmelijk? Dan voeren we geen klein onderhoud, maar vloerrenovatie uit. Tijdens een renovatieproject vervangen we versleten vloerdelen en herstellen we uw vloer weer tot nieuwstaat.

Onderhoud vloeren: tips

Naast periodiek, professioneel onderhoud is het verstandig om zelf een aantal maatregelen te nemen voor het behoud van uw vloer. Neemt u de onderstaande aanwijzingen in acht, dan verlengt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk.

  • plaats droogloopmatten bij buitendeuren om vuil en vocht buiten te houden;
  • zorg voor vilten nopjes onder meubels om krassen te voorkomen;
  • houd uw voer zo veel mogelijk stof- en vuilvrij;
  • check regelmatig de luchtvochtigheid en probeer de temperatuur zo constant mogelijk te houden.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Arnhem en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606